Polisin Başarılı Operasyonu: Şüpheliler Tutuklandı

Dövme yakalattı: 6 kişi tutuklandı

Polisin Operasyonu Sonucunda Şüpheliler Tutuklandı

Polis, Bağlar, Kayapınar, Yenişehir ve Sur ilçelerinde meydana gelen yaralama ve gasp olaylarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Mağdurlarla yapılan görüşmeler ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarının incelenmesi sonucunda, şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Yapılan araştırmalar sonucunda olaya tanık olan vatandaşların ifadeleri doğrultusunda şüphelilerin bazı özellikleri belirlendi. Polis ekipleri, arşiv araştırması yaparak H.O., A.A., A.G., R.Ç., Ş.O. ve M.Y. gibi şahısların adreslerini belirledi.

Polisin, Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aldığı izinle gerçekleştirdiği ‘Balistik’ isimli operasyon sonucunda şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin, olay sırasında kullandıkları tabancaların polise teslim edilmesiyle yapılan balistik incelemeler sonucunda silahlarla eşleşme sağlandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen H.O., A.A., A.G., R.Ç., Ş.O. ve M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıslar, ‘nitelikli yağma’ ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlarından yargılanacak.