Rüzgar Boyacıoğlu: Tenis Dünyasında Parlayan Bir Yıldız

9 yaşında tenis şampiyonu

Tenis Antrenörü Hakan Ummak’ın Yetiştiği Rüzgar Boyacıoğlu, Tenis Dünyasında Adından Söz Ettiriyor

Rüzgar Boyacıoğlu, son yıllarda düzenlenen çeşitli turnuvalarda üst üste başarılar elde ederek dikkatleri üzerine çekiyor. 9 yaşındaki Rüzgar, 20-27 Ağustos tarihleri arasında Rafael Nadal tarafından kurulan Rafa Nadal Akademi’sinin ev sahipliği yaptığı yaz kampına katıldı. İspanya’nın Palma de Mallorca adasında gerçekleşen bu kamp, dünyanın farklı ülkelerinden gelen tenisçilerin bir araya geldiği bir ortam sundu.

Rüzgar, sadece eğitimlerle sınırlı kalmayıp 9 yaş grubundaki tüm turnuvalarda “winner” ödülüne layık görülerek dikkatleri üzerine çekti. Rüzgar’ın spor yatkınlığı nedeniyle tenise yönlendirildiğini dile getiren Miray Boyacıoğlu, oğlunun hem sporda hem de disiplinli bir çalışma yöntemi izleme konusunda kararlı olduğunu söyledi. Rüzgar ise gelecekte Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmek ve dünyaca ünlü tenisçi Rafael Nadal’ın izinden gitmek istediğini ifade etti.

Rafael Nadal’ın koçu olan emekli dünya 1 numarası Carlos Moya, Rüzgar Boyacıoğlu hakkında olumlu yorumlarda bulunarak geleceğin tenisçisi ile birlikte bir selfie çektirdi.