Şaban Alper’in Terrier Köpeği Zeyna Çalındı

Bursa'da köpeği önce sevdi sonra çaldı, o anlar kamerada

Çalınan Terrier Cinsi Köpek Zeyna’nın Sahibi Şaban Alper, Yardım İstiyor

İzmir’in Kestel ilçesinde yaşayan Şaban Alper, arkadaşı Jack’ten hediye olarak aldığı Terrier cinsi köpeği Zeyna’nın çalındığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Alper, Zeyna ile işe gitmekten büyük keyif alıyordu ancak bir gün öğle saatlerinde köpeğini dışarıda bağladıktan sonra kaybolduğunu fark etti.

Olayın üzerine güvenlik kameralarını inceleyen Alper, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştı. Bir kadın ve çocuğun Zeyna’nın yanına gelerek köpeği sevdikten sonra tasmasını çıkarıp götürdüğü kameraya yansımıştı. Bu durumu polise bildiren Alper, Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçmesini bekliyor.

Alper’in anlatımına göre, çalınma anı şöyle gelişti: “Öğle saatlerinde bir müşteri içeri girerek yapıştırıcı sordu. Fiyat verdikten sonra tekrar dışarı çıkıp içeri dönünce çalışanımız ‘Abi köpek yok’ dedi. İlk başta inanamadım ve hemen dışarı çıktım ancak Zeyna’yı göremedim. Kamera kayıtlarında, bir kadın ve çocuğun köpeğin yanına gelip tasmasını çıkardığını gördüm.”

Alper, olay karşısında büyük üzüntü yaşadığını belirterek, “Onu dükkanımın önünde bağlıyor ve herkes seviyordu. Onu sevenleri görmek beni mutlu ediyordu. Maalesef, öğle yemeğini yedirdikten sonra çalındı. Zeyna benim için çok değerli. Maddi değerinin ötesinde bir can değeri var” ifadelerini kullandı.

Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek Zeyna’nın bulunması için çalışmalarına devam ediyor.