Samsun Barosu Avukatı Tehdit Edildi

Avukattan tacizci muavin hakkında suç duyurusu

Samsun Barosu Avukatı Giresun Seyahatinde Tehdit Edildi

Samsun Barosu avukatlarından Ş.G., Giresun’daki gezi dönüşünde yaşadığı korkunç olayla karşı karşıya kaldı. 15 Eylül tarihinde saat 16.00’da dönmek üzere otobüs bileti alan Ş.G., seyahat esnasında otobüs muavini O.K.’dan rahatsız edici bir durumla karşılaştı.

Olayı anlatan Ş.G., muavinin kendisine “Sakızın varsa bana da verebilir misin? Bir de yerde sigara paket gördün mü?” şeklinde bir kağıt verdiğini belirtti. Ancak Ş.G. sakızının olmadığını ve sigara paketi görmediğini ifade etti.

Terme ilçesinde arkadaşı tarafından alınan Ş.G.’ye gece yarısına yaklaşırken ‘O.K.’ kullanıcı adlı bir numaradan mesaj geldi. Muavinin kim olduğunu sorması üzerine kendisine “Seni Giresun’dan Samsun’a getiren araç personeliyim” cevabı verildi. Muavinin ileri gitmesi üzerine Ş.G. numarayı engelledi.

Bir gün sonra farklı bir numaradan gelen mesajda, Ş.G.’ye “Dün otobüste yanında oturan biri” olduğu belirtildi. Ancak bu kişi, avukat Ş.G.’ye cinsel içerikli mesajlar yollayıp, rahatsız edici videolar gönderdi. Numarayı tekrar engelleyen Ş.G., yaşadığı durumu savcılığa taşıyarak suç duyurusunda bulundu.