Sevdikleriniz Adına Yeni Yılda Eğitime Destek Verme Fırsatı Sunan Vakıflar

Bu yılbaşı hediyeler eğitime

Darüşşafaka Cemiyeti, yeni yılda sevdikleriniz adına yetenekli ve başarılı öğrencilerin eğitimine katkıda bulunabileceğiniz özel hediyeler sunuyor. Hem doğrudan bağış yaparak, hem de bağış kartını hediye edeceğiniz kişiye aktararak bir çocuğun eğitimine destek olabilirsiniz. Ayrıca, Darüşşafaka Cemiyeti’nden temin edebileceğiniz kupa, defter, mum, kolonya, termos, kanvas çanta gibi hediyelerle de bir çocuğu mutlu edebilirsiniz.

Türk Eğitim Vakfı (TEV), her yıl yeni yıla özel olarak hazırladığı yılbaşı kartlarını ve Burs Destek Paketlerini, sevdiklerine farklı ve anlamlı bir hediye vermek isteyenlere sunuyor. “Mutlu Gün Kartları” arasında yer alan “Yılbaşı Kartları ve Burs Destek Paketleri”, maddi olanakları sınırlı başarılı üniversite öğrencilerine, istedikleri miktarda burs desteği sağlama imkanı sunuyor. TEV’in internet sitesi üzerinden seçtiğiniz kartlar, Türkiye’nin dört bir yanında istediğiniz adrese teslim ediliyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla sevdiklerinizin adına çocukların eğitimine destek olabilir, TEGV’in internet sitesinden tek seferlik ya da aylık bağışlar yapabilirsiniz. Ancak özel bir hediye almak isterseniz, tegvdukkan.com adresinden seçim yapabilirsiniz. Sitede çocukların eğitimine katkıda bulunmak için çikolata, takvim, defter, mum gibi birçok ürün mevcuttur.

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), “Okumak her çocuğun hakkı” inancını destekliyor. Yılbaşı hediyelerinizi vakfın internet mağazası üzerinden seçebilirsiniz. “Yeni Yıl Sertifikaları” ile çocuklara bot ve mont hediye ederken, bu hediyenin sertifikasını sevdiklerinize iletebilirsiniz.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) çatısı altında yapılan her bağış, ailelere ve çocuklara sağlanan eğitimlere katkı olarak aktarılmaktadır. Yılbaşında da tebrik kartları, isme özel sertifikalar ve kitap ayraçlarını içeren AÇEV ürünleri, verdiğiniz her siparişle bağışa dönüşmektedir.