Sibel Kayman Ölümü Hakkında Haber

Sibel'in ölümü kaza mı cinayet mi? Parmak izi detayı...

Sibel Kayman Ölümüyle Sonuçlanan Olay

İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesi’nde bulunan evde meydana gelen olayda, 4 Aralık 2023 tarihinde yaşandı. Evde kalan Sibel Kayman, yaklaşık 2,5 yıldır sevgili olduğu Mikail Kuralay’ı evine kabul etti. Kuralay, ruhsatsız tabancasını salondaki koltuğa bıraktıktan sonra evde alkol almaya başladılar. Ancak kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sonucunda silah sesi duyuldu.

Sibel Kayman’ın ev arkadaşı olan S.Y., gelişmelerin ardından odasına çekildi. Silah sesini duyan S.Y. tekrar salona gittiğinde Kayman’ı kanlar içinde buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Kayman, hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti. Mikail Kuralay ise polis tarafından gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mikail Kuralay, verdiği ifadede suçlamaları kabul etmedi. Kuralay, tabancayı Kayman’ın aldığını ve kendisinin engellemeye çalıştığını belirterek, “Sibel’e ateş etmedim, kazara vuruldu” dedi. Ancak otopsi raporu, bu iddiayı çürüttü ve Kuralay’ın söylediklerinin fizik kurallarına aykırı olduğunu gösterdi.

Savcı, Kuralay hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ederken, yargılama süreci devam ediyor.