Siirt’te şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ın Son Yolculuğu Yarın Yapılacak

Bakan Yerlikaya duyurdu... 1 asker şehit oldu

SIIRT’TA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ AYDIN CEYLAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu sırasında şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’a Allah’tan rahmet; ailesine, Jandarma Genel Komutanlığımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.

Siirt’in Pervari ilçesi Doğan Köyü, Aşağı Karamık Mahallesi Sabandemiri T. bölgesinde gerçekleşen çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan (33) şehit düştü. Güvenlik güçleri, bölgede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyonlarını sürdürüyor.

Şehit ateşinin düştüğü Yenice ilçesinde, şehit Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ın baba evine Türk bayrağı asıldı. Acı haberi askeri ve sivil yetkililer tarafından verilen şehidin annesi Gülten Ceylan, babası Bekir Ceylan ve yakınlarına taziye ziyaretleri gerçekleşti.

Evli ve bir çocuk babası olan Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ın cenazesi, Yenice ilçesinde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. Milletimizin başı sağ olsun.