“Sivas’ın Enleri, Esenler’de Düzenlenen Törenle Ödüllendirildi”

DHA'ya Aşık Veysel ödülü

Esenler Kültür Sanat Merkezi’nde Başarılı Sivaslılara Özel Bir Törenle Ödül Verildi

Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen bir törenle, çeşitli dallarda başarılı çalışmaları ile tanınan 58 Sivaslı’ya minnettarlık ifadesi olarak ödülleri verildi. Sivas Bileşenler Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan tarafından organize edilen bu özel etkinlikte, Sivas’da ayak izi bırakmış olan isimlerin deneyimleri ve başarıları anlatılarak toplumda bilinç oluşturulması hedeflendi.

Sivas Enleri Aşık Veysel Ödülleri kapsamında, bu yılın En Iyi Haber Ajansı Yöneticisi Ödülü’ne layık görülen isim Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Celal Korkut oldu. Ancak Korkut’un yokluğunda ödülünü, DHA Yazı İşleri Müdürü Abdullah Köse kabul etti.

Büyük bir gurur içinde olduğunu belirten Abdullah Köse, “Demirören Haber Ajansı adına, bu prestijli ödülü kabul etmekten, Sivas’ın en değerli isimlerinin arasına dahil olmaktan ve özellikle Aşık Veysel adına verilen bu ödülü kabul etmekten büyük bir onur duyuyorum. Bu ödülü ‘Sivas Enleri’ olarak kabul etmekteyiz ama İstanbul’un enleri de Sivaslılar. Sizlerin huzurunda bu ödülü kabul etmekten son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.