Siyasiler Bayramı Aileleriyle Geçirecek!

Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu

Siayset Liderleri Kurban Bayramı’na Aileleri ile Odaklanacak

Kurban Bayramı tatili, siyasetin tempo kaybettiği ve liderlerin çoğunun Ankara dışında aileleriyle vakit geçirdiği bir dönem olacak. Bu yıl 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde liderler, Ankara’da olmayacaklar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesiyle birlikte Ankara dışında bayramı geçirecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ise Ankara’da olacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramı ailesiyle birlikte Manisa’da karşılayacak. MHP lideri Bahçeli ise bayramı Ankara’da geçirecek. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da Ankara’da olacak.

Dem Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, bayramda il ziyaretleri yapacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bayramı Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Afyonkarahisar’da geçirecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Ankara’da olacak.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ve GP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise İstanbul’u tercih edecekler. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal İzmir’de, MP Genel Başkanı Muharrem İnce Yalova’nın Elmalık köyünde bayramı kutlayacak. DEVA Genel Başkanı Ali Babacan ve VP Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Ankara’da olması beklenirken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bayramı Muğla’nın Datça ilçesinde geçirecek.