Sosyal Medya Fenomeni Ayhan Koç, İstanbul’da Yaşanan Tartışmada Darp Edildi

"Benekli Ayhan" ismiyle bilinen fenomen Ayhan Koç'a sokak ortasında darp

İstanbul Caddesi üzerindeki bir eğlence mekanının önünde gece saatlerinde gerçekleşen olay, sosyal medya fenomeni Ayhan Koç’un da dahil olduğu iki grup arasında çıkan tartışma sonucu meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen tartışma kavgaya dönüştü ve cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde Ayhan Koç, iki kişi tarafından dakikalarca darp edildi. Baygınlık geçiren Koç’a, kavgayı ayırmaya çalışan iki kadın müdahale etti.

Ayhan Koç’un ailesinin avukatı olan Şahin Polat, Koç’a 24 saattir ulaşılamadığını belirtti ve kayıp ihbarında bulunduklarını açıkladı. Polat, “Benekli Ayhan Koç’un ailesinin avukatıyım. 24 saattir haber alamıyoruz. Kayıp ihbarında bulunduk. Bilgisi olanlar, +905050157258 numaralı telefon üzerinden bize ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Polat ayrıca, olaydan sonra Koç ile konuştuklarını ve hayati tehlikesinin olmadığına dair bir kanaate vardıklarını söyledi. Hastane kaydının olmadığını belirten Polat, şu an polisin olayı araştırdığını ve umarım kısa sürede Koç’a ulaşacaklarını ifade etti.