Spartak Trnava, Fenerbahçe’ye Karşı UEFA Konferans Ligi’nde Mağlup Oldu

Michal Gasparik: Bu maçtan 1 puan alabilirdik

UEFA Konferans Ligi’nde Spartak Trnava, Fenerbahçe karşısında mağlup oldu

Spartak Trnava, UEFA Konferans Ligi H grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe’ye 2-1 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Spartak Trnava Teknik Direktörü Michal Gasparik açıklamalarda bulundu.

Gasparik, maçı değerlendirerek, “Antrenörler genellikle mağlubiyetten memnun olmadıklarını söylerler ancak ben bu maçtan memnunum. Oyuncularımdan memnunum çünkü çok güçlü bir takımla oynadık. İlk yarıda savunmada çok iyi iş çıkardık. İkinci yarıda Fenerbahçe’ye fazla şans vermedik. Ayrıca 1-2 iyi şans daha yakaladık. Ancak ardı ardına gol yiyince oyuncularımızın moral bozuldu. Bu tür maçlarda güçlü takımlara karşı oynarken biraz da şansınızın yanınızda olması gerekir. Ne yazık ki bugün böyle olmadı. 1 puan alabilirdik ama alamadık. Maçı tekrar izleyip değerlendireceğim. Oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin savunmadaki performansını değerlendiren Gasparik, “Fenerbahçe, defansta çok iyi iş çıkardı. Savunmadaki tüm oyuncuların görevlerini iyi yaptığını düşünüyorum. Bize hiç şans vermediklerini söyleyebilirim. Bu maçta başrolde yer alan 4 savunma oyuncusu maçın anahtarını oluşturdu. Kendi oyuncularımdan da memnunum. Hepsi 20’li yaşlarda olan oyuncular. 3 gün önceki maçta da çok memnundum, şimdi de memnunum. Bu maç, onlara ileriye dönük büyük bir deneyim kazandıracaktır. Fenerbahçe’ye çok fazla fırsat vermedik. Fenerbahçe’nin hücum hattında çok yetenekli oyuncular bulunuyor. Hızlı ve güçlülerdi. Onlarla başa çıkmak zordu ancak yine de oyuncularımdan çok memnunum” şeklinde konuştu.