Suriye Uyruklu Genç Motosiklet Saldırısında Hayatını Kaybetti: İzmir’de Gerçekleşen Olayın Detayları

İzmir'de seyir halindeki motosikletliye silahlı saldırı! Hayatını kaybetti

İddialara göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında İzmir’in Konak ilçesine bağlı Bozkurt Mahallesi’nde bir olay meydana geldi. Suriye uyruklu bir genç olan El Muhammed (20), motosikletiyle seyrederken yanına yaklaşan bir arabadan silahlı saldırıya uğradı. Muhammed, bacağına ve sırtına isabet eden kurşunlarla motosikletten düşerek başını yere çarptı. Şüpheli veya şüpheliler ise olay yerinden hızla kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde genç adamın durumunun ağır olduğunu belirledi ve ambulansla İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Ancak tüm müdahalelere rağmen El Muhammed, gece boyunca verilen mücadeleye yenik düştü ve hayatını kaybetti. Genç adamın cesedi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Öte yandan, kaçan şüpheli veya şüphelilerin El Muhammed’in düşmanları olduğu iddia ediliyor ve yetkililer, bu kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.