Taksim’deki Gece Kulüplerinde Sahte İçki Operasyonu: 50 Litreden Fazla Sahte İçki Ele Geçirildi, 5 Kişi Gözaltına Alındı

Taksim’de gece kulüplerine baskın! Sahte içkiler ele geçirildi

Taksim’deki birçok gece kulübünde ünlü markalara ait şişelere sahte içki doldurulup pahalı fiyatlarla müşterilere satıldığı yönünde gelen ihbarları değerlendiren Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, harekete geçti. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskınlar sonucunda, yaklaşık 50 litre sahte içki ele geçirildi. Ayrıca boş şişelerin yanı sıra marka etiketlerinin de bulunduğu çok sayıda malzeme tespit edildi.

Bu operasyon kapsamında, sahte içki satışı yapan birçok suç kaydı bulunan 5 kişi gözaltına alındı. İbrahim E. (58), Murat K. (50) (25 suç kaydı olan), Ramazan Y. (38) (9 suç kaydı olan), Abdulselam S. (50) (21 suç kaydı olan) ve Burhanettin A. (47) (7 suç kaydı olan) adlı şüpheliler emniyette ifadeleri alındıktan sonra “kaçakçılık kanununa muhalefet” suçundan adli işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Ayrıca sigortasız işçi çalıştıran işletmelere de idari para cezası kesildi. Bu olayda toplamda 129 suç kaydı bulunan Murat K. ve Abdulselam S.’nin arandığı ortaya çıktı.