Tartışma Şiddetle Sonuçlandı: Serdar Karamus, Eşini Vurarak İntihar Etti

Gözde’nin son sözü: Anne Serdar burada çabuk aşağı in

Söz konusu olayda, bir tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Serdar Karamus, eşini tabancayla sırtından ve başından vurarak üzücü bir şekilde hayatını kaybetmesine neden oldu. Ardından Karamus, aynı tabancayı kendi başına doğrultup ateş etti. Serdar Karamus’un tedavi edildiği hastanenin durumu ağır olduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak Kıbrıs gazisi baba Yüksel Madi (71), kızının Serdar Karamus ile evlenmesinin üzerinden 3 yıl geçtiğini ve Karamus’un kızını işkence boyutunda dövmeye başladığını açıkladı. Madi, kızının üzerine sıcak su döktüğünü, dövdüğünü, bağlayıp dövdüğünü, çıplak bölgelerine kabloyla vurduğunu ve maaşını ve kredi kartlarını aldığını dile getirdi. Boşanma davası açıldıktan sonra uzaklaştırma kararı verildiğini ancak Karamus’un bu kararı ihlal ettiğini ve kızını takip ettiğini belirtti. Madi, “Bu caninin en ağır cezayı almasını istiyoruz” dedi.

Olayın anne Gülhan Madi (54) ise olay günü yaşananları anlattı. Kızının kendisini arayarak parkta olduğunu söylediğini ve ne yaptığını sorduğunu dile getiren Madi, namaz kılacağını söylediğini ve ezanın okunmaya başladığını belirtti. Kızının birdenbire “Anne Serdar burada, çabuk aşağı in” dediğini söyleyen Madi, parka koştuğunu ve hatta eşini uyandırmak için ziline bastığını anlattı. Ancak kızının katilinin yanına gitme fırsatı olmadığını ifade eden Madi, bu esnada 4 el silah sesi duyduğunu ve Gözde’nin yerde yattığını gördüğünde en ağır cezanın verilmesini istediğini belirtti.