Tavas’ta Korkunç Yangın: Cinayet Şoku

Cani




Denizli Tavas’ta Korkunç Olay: Babasını ve Ağabeyini Öldürüp Evi Kül Etti

Denizli Tavas’ta Korkunç Olay: Babasını ve Ağabeyini Öldürüp Evi Kül Etti

Tavas ilçesinde, Süleyman Pekdemir’e (56) ait tek katlı müstakil evde çıkan yangın büyük korku yarattı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hızla büyüyen alevler tüm evi sararken, itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren müdahale ile yangını kontrol altına aldı.

Yangının söndürülmesinin ardından evin içerisine giren ekipler, ev sahibi Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir’in (30) yanmış cesetleriyle karşılaştı.

Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede, Kadir Pekdemir’in pazar günü ağabeyi ve babasını av tüfeğiyle öldürdüğünü, geceyi cesetlerin yanında geçirdiğini ve daha sonra evi ateşe verip kaçtığını tespit etti. Kadir Pekdemir, ilk ifadesinde para istediğini ancak olumsuz yanıt alınca evi yakıp kaçtığını itiraf etti.

Pekdemir, yapılan sorgulamada, “Yukarıdan, havadan talimat geldi. Eve gitmeden önce tüfeğin tutukluk yapıp yapmadığını kontrol ettim. Daha sonra tüfekle babam ve ağabeyimi vurdum. Başlarında ölmelerini bekledim. Evden ayrıldım, kahveye gidip çay içtim, arkadaşlarımla sohbet ettim. Pazartesi günü akşam saatlerinde geri dönüp evi ateşe verdim. Sonra olay yerinden kaçtım” ifadelerini kullandı.