Tefenni Yenice Mahallesine Nezahat Uysal Seçildi

Burdur'un Tefenni ilçesinin ilk kadın muhtarı mazbatasını aldı

Tefenni Yenice Mahallesine Nezahat Uysal Seçildi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Tefenni ilçesi Yenice Mahalle muhtarlığına seçilen Nezahat Uysal, görevine resmen başladı. Mehmet Akif Esoy Üniversitesi Tefenni Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Bölümü son sınıf öğrencisi olan Uysal, “Seçim sürecinde mahalle sakinlerimizin büyük destekleriyle bu göreve layık görüldüm. Bütün mahalle sakinleriyle iletişim kurmaya ve onların kalplerine dokunmaya çalıştım. Allah’ın izniyle Tefenni’nin ilk kadın muhtarı olmanın gururunu yaşıyorum. Mahallemiz için en iyi hizmeti sunmak için çalışacağım” açıklamasında bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolunda TIR’ın Dorsesi Alev Aldı – Trafiğe Etki Sürüyor

Kuzey Marmara Otoyolunda TIR’ın Dorsesi Alev Aldı – Trafiğe Etki Sürüyor

Kuzey Marmara Otoyolu’nda seyir halindeki bir TIR’ın dorsesi aniden alev aldı. Alevler yüksek bir şekilde yanan dorseyi fark etmeyen sürücü, bir süre bu durumdan habersiz bir şekilde ilerledi.

Olay yerine yaklaşan diğer sürücülerin uyarıları üzerine yangını fark eden TIR sürücüsü, hızla aracını kenara çekti ve dorsesini ayırmayı başardı.

Otoyolda meydana gelen yangın nedeniyle trafik de olumsuz etkilendi. Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sarıyer mevkiinde, Ankara yönüne doğru seyreden araçlar durmak zorunda kaldı.