Tekirdağ’da Şiddet Mağduru Sıla Kanama Geçirdi

Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin annesinin ifadesi ortaya çıktı: Anne rezilliğe kör olmuş

Malkara’da yaşayan Bakiye Yeniçeri, 2 yaşındaki kızı Sıla’yı devlet hastanesine götürdü ve çocuğun vücudunda morluklar olduğunu belirtti.

Anne Yeniçeri, çocuğunun komşusu tarafından düşürülüp yaralandığını iddia etti. S.Y. muayene edildikten sonra eve gönderildi ancak aile, 8 Eylül’de tekrar hastaneye başvurdu. Doktorlar, çocuğun darp izleri ve morlukları olduğunu tespit ederek durumu polise bildirdi.

Sıla ağır yaralı olarak Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildi ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Aile, Sıla’nın DNA örneklerinin incelenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Malkara’da yaşanan bu olayla ilgili olarak

soruşturma başlatıldı. Bakiye Yeniçeri ve beraber yaşadığı kişiler gözaltına alındı. Tekirdağ Baro Başkanı, konu ile ilgili yapılan adli tıp raporunda cinsel istismar olduğunun kesinleştiğini açıkladı.

Bakiye Yeniçeri’nin ifadesinde, çocuğunu komşusuna bıraktığını ve çocuğunun zarar gördüğünü fark ettiğini ancak kimseye söylemediğini belirtti. Sıla’nın vücudunda çok sayıda diş izi tespit edildi ve inceleme devam ediyor.