TEM Otoyolu Mahmutbey Mevkii’nde Gökyüzünde Sıra Dışı Cisimler Görüldü

İstanbul'da şaşırtan görüntü! O anlar kameraya yansıdı

TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde dün gece saat 23.55 sularında yaşanan sıra dışı bir olay, bir sürücünün araç kamerası tarafından kaydedildi. Gökyüzünde hızlıca kayan bir cisim belirdi ve saniyeler içinde gözden kayboldu. Sürücü, ne olduğunu anlayamadığı bu cismin peşinden bakarken aynı anda sol tarafta başka bir garip cisim daha dikkatini çekti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, ilk cisim hızlı ve keskin bir şekilde kayarak ortadan kayboldu. Ne olduğu hala bilinmemekte. Ancak o an araçta bulunan sürücü, yaşadığı olayın şaşkınlığı ile şöyle dedi: “Gökyüzünde uzaylılar mı var?” Saniyeler içinde kaybolan cisim, etrafta oluşan merakı artırdı.

Olayın şaşkınlığı ancak bu kadar değildi. Aynı sırada, sol tarafta farklı bir cisim daha gözlemlendi. Ancak bu cisim de ne olduğu anlaşılamayan bir cisimdi. Ne olduğu hakkında şimdilik hiçbir bilgi yok. Olayın gözlemlendiği bölgelerde herhangi bir açıklama yapılmazken, geçmişte benzer olaylar yaşayan bazı araştırmacılar, bu gözlemi UFO’lar olarak yorumladılar. Bölgede uçuş yapan uçakların olduğu da doğrulandı, ancak olayın bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor.