Trafik Kazası Eski Edirne Asfaltı’nda Olay Yerinde Heyecan

İETT otobüsü TIR'a çarptı: Yaralılar var

Eski Edirne Asfaltı’nda Meydana Gelen Trafik Kazası

İstanbul Eski Edirne Asfaltı üzerindeki Mescit i Selam Tramvay Durağı’nda sabah saatlerinde gerçekleşen kaza, büyük bir korku ve panik yarattı. İETT otobüsü ile TIR’ın karıştığı kazada şoför sıkışırken, 7 yolcu da yaralandı. Olay yerine hemen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sıkışan İETT şoförü, yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucu kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralanan 7 yolcu ise ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. Kazanın etkisiyle Eski Edirne Asfaltı Edirne Kapı istikametinde trafiğe kapanırken, işlerine yetişmeye çalışan vatandaşlar yürümek zorunda kaldı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hızla ilerleyen İETT otobüsünün yol kenarında park halindeki TIR’a çarpması net bir şekilde görülüyor. Kazanın meydana geldiği sırada TIR’ın üstünde bulunan bir kişinin de düşmekten son anda kurtulduğu anlar kameraya yansıdı.

Kaza ile ilgili açıklama yapan Ziya Öncel, yaşanan olayın TIR’ın park halinde bulunmasından kaynaklandığını belirtirken, “Otobüs yağmur nedeniyle kayarak TIR’a çarptı. TIR’ın park yeri uygun olmadığı halde buraya park etmesi ve uyarılarımıza rağmen hareket etmemesi sonucunda kaza meydana geldi. Şoförümüz de yaralandı” ifadelerini kullandı.