Trafik Kazasında Alkollü Motosiklet Sürücüsü Polis ve Sağlık Ekiplerine Zor Anlar Yaşattı.

Motosiklet sürücüsü zor anlar yaşattı: 'Bana komplo mu kuruyorsunuz'

Orhaniye Mahallesi Yıldırım Caddesi’nde dün gece saat 01.30 sularında ilginç bir olay meydana geldi. Cem T. tarafından kullanılan 16 BED 918 plakalı motosiklet, kontrolünün kaybedilmesi sonucu devrildi. Kaza sonrasında motosikletten düşen sürücü hafif bir şekilde yaralandı. Durumu fark eden çevredekiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak alkollü olan sürücü, tedaviyi kabul etmeyerek polis ekiplerinin alkol testi yapmasına da izin vermedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yetkilileri ikna etmek için uğraşırken, sürücü “Bana komplo mu kuruyorsunuz? Ben kızımın eğitimi için uğraşıyorum. Onun hayali için her şeyi yaparım. Yatar ölürüm burada” diyerek güçlükle sakinleştirilebildi. Sürücünün kendi üflediği alkolmetre cihazıyla yapılan test sonucunda ise 2.55 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Emniyet ekipleri, sürücünün ifadesini almak üzere kendisini karakola götürdü ve alkollü araç kullanmaktan dolayı 4 bin 64 TL ceza kesildi. Ayrıca ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Kazadan kurtulup motosikletini almaya çalışan sürücü, durumu düşündüren bu sözleriyle hem polis hem de sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. (DHA)