Turgut Altınok, Yenimahalle İlçesinde Oyuncak Dağıtarak Vatandaşları Selamladı

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: 600 dairenin Altınok adına tapusunu göstersin istifa edeceğim

Turgut Altınok, Yenimahalle İlçesinde Vatandaşları Selamladı ve Oyuncak Dağıttı

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Turgut Altınok, otobüsünün önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altınok, Antalya’da sahip olduğu iddia edilen 600 konutla ilgili yapılan spekülasyonları yalanlayarak, “600 evim olduğunu söyleyen yalancıdır, iftiradır, çamurdur, ahlaksızdır” dedi. Mansur Yavaş’ın kendisi hakkında yaptığı mal beyanı açıklamalarını da yalanlayan Altınok, “600 dairenin tapusunu göstersin istifa edeceğim. Zerre şerefi, onuru varsa o istifa eder. Yazan, çizen kim varsa hepsine maddi manevi dava açacağız” şeklinde konuştu.

Altınok, Ankara’nın kaybetmek için 5 yılı kalmadığını belirterek, “Ankara’nın Yavaş’la yok olan, kaybolan bir 5 yılı var. Ankara Altınok’la kazanacak ya da bir 5 yıl daha ‘Ne yaptım, keşke elim kırılsaydı’ diyecek. Ankara bir 5 yıl daha böyle idare edemez. Ankara’ya eseri ve hizmeti yok. Bu başkent, Sayın Yavaş’a 10 gömlek fazla geldi” ifadelerini kullandı.