Türkiye-Filistin İlişkilerinde Önemli Adım: Meclis’te Gerçekleşen Görüşmeyle Dostluk Bağları Güçlendi

Filistin Ulusal Konseyi Başkanı Meclis’te

Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeler Parlamenter Birliği Başkanı Abdürrahim Dusak, Filistin Ulusal Konseyi Başkan Yardımcısı Musa Hadid ve Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa’nın katılımıyla gerçekleşen görüşme, Türkiye-Filistin ilişkilerindeki önemini vurguladı. Görüşmede, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, Filistin heyetinin Meclis’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Filistin davasının insanlık tarihindeki önemine dikkat çekti.

Konsey Başkanı Fattuh ise “Bütün dünyaya buradan sesleniyorum. Filistin halkı, topraklarından hiçbir yere gitmeyecektir” ifadeleriyle uluslararası topluma çağrıda bulundu.

Bu görüşme, Filistin meselesinin önemine ve Filistin halkının haklarına verilen destek mesajını güçlendirmek adına önemli bir adım oldu. Türkiye-Filistin dostluğunun devam etmesi ve kardeşlik bağlarının bu zorlu süreçte daha da güçlenmesi hedefleniyor. Türkiye, Filistin davasına olan desteğini sürdüreceğini ve Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğini bir kez daha vurgulamış oldu.