Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası ve Devlet Çok Sesli Korosu Büyüleyici Konserlerle Hem İçerde Hem Dışarda Adından Söz Ettiriyor.

Kapadokya’da 140 kişilik koro muhteşem bir konser verdi: 100’üncü yıl şovu

Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası Devlet Çok Sesli Korosu, L.V. Beethoven’ın 9’uncu Senfonisi’ni seslendirdiği konserde, Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Savran, davetliler ve vatandaşlar büyük bir ilgiyle yer aldı. Şef Cem Mansur ve Koro Şefi Burak Onur Erdem’in yönetimindeki 140 kişilik ekip, izleyenlerin uzun süre ayakta alkışladığı bir performans sergiledi. Türkiye turnesine İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan topluluk, Kapadokya’da başarılı bir şekilde turneyi tamamladı.

TUGFO, yurt dışı turnesinin bir parçası olarak, 29 Ağustos’ta İtalya’nın Sicilya bölgesinde düzenlenen Palermo Classica Festivali’nde sahneye çıkacak. Ardından 31 Ağustos’ta Agrigento Tapınaklar Vadisi’nde, 1 Eylül’de Selinunte’de, 2 Eylül’de tekrar Palermo Classica Festivali’nde ve 3 Eylül’de Corleone’da konserler verecek. Türkiye ve yurtdışında gerçekleştirdiği etkileyici performanslarla adından söz ettiren topluluk, müzikseverlerin büyük ilgisini çekmeyi başarıyor.