UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ve Salzburg galibiyetlerini elde etti: İlk hafta maçları sona erdi

7 gollü düelloda kazanan Bayern Münih!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta maçları, bugün oynanan 8 mücadele ile tamamlandı. A Grubu’nda Galatasaray’ın da yer aldığı karşılaşmada Bayern Münih, sahasında Manchester United’ı 4-3 mağlup etti.

A Grubu’nda gerçekleşen mücadelede Bayern Münih, Allianz Arena’da Manchester United’ı konuk etti. Alman ekibi, Sane’nin 28. dakikadaki golü, Gnabry’nin 32. dakikadaki golü, Kane’nin 53. dakikadaki penaltı golü ve Tel’in 90+2. dakikadaki golüyle 4-3 galip ayrıldı. Manchester United’ın golleriyse Hojlund’un 49. dakikadaki golü ile Casemiro’nun 88. ve 90+5. dakikalardaki gollerinden geldi.

D Grubu’nda ise Halil Umut Meler’in yönettiği maçta Avusturya ekibi Salzburg, deplasmanda Benfica’yı 2-0 mağlup etti. Salzburg’un galibiyetini getiren goller, Simic’in 15. dakikadaki penaltı golü ve Gloukh’un 51. dakikadaki golüyle geldi. Ayrıca Salzburg, 3. dakikada Konate’nin kaçırdığı penaltı atışıyla da bir fırsattan yararlanamadı. Meler, 13. dakikada ev sahibi takımdan Antonio Silva’yı kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

Şampiyonlar Ligi’nde bugün alınan sonuçlar ise şu şekilde oldu:
A GRUBU:
Galatasaray – Kopenhag: 2-2
Bayern Münih – Manchester United: 4-3

B GRUBU:
Sevilla – Lens: 1-1
Arsenal – PSV: 4-0

C GRUBU:
Real Madrid – Union Berlin: 1-0
Braga – Napoli: 1-2

D GRUBU:
Benfica – Salzburg: 0-2
Real Sociedad – Inter: 1-1