Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg’in Köpeği Tina, Bulunduğu Yerden Kendiliğinden Eve Döndü

Tina ile Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg kavuştu: Duygu dolu anlar

Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg’in köpeği Tina, tam 77 gün sonra evine geri döndü ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde büyük bir seferberlik başlatıldı. Armutlu’da meydana gelen olayın ardından bölgeye gelen sivil ve jandarma ekipleri, Berzeg Ailesi ile görüştü. Kriminal uzmanları, Tina’dan kan, doku ve dışkı örnekleri alarak tasma üzerinde de inceleme yapmak için el koydu. Ancak, yapılan arama çalışmaları ve arama kurtarma ekiplerinin ormanda yaptığı araştırmalarda hiçbir iz bulunamadı.

Öte yandan, Korhan Berzeg ile birlikte ormana giden ve 76 gün sonra evine dönen doberman cinsi Tina, Berzeg’in eşi Angela ile kavuştu. Angela’nın “Tina, Tina” şeklinde seslenmesiyle köpek, ona doğru hareket etti. Bu duygusal anlar kameralara da yansıdı. Tina, dinlenmek için evin bahçesindeyken Angela’nın sesini duyduğunda heyecanla koşarak onun yanına gitti. Angela, Tina’ya sarılırken, Tina da yerinde duramayacak kadar heyecanlıydı.

Tina’nın Korhan Berzeg’in yaşadıklarına tanıklık ettiği düşünülürken, bu olayın sırrı hala çözülememiştir. Berzeg, köpeği ile birlikte hala kayıp olup tüm ormanlarda aranmaktadır. Armutlu kırsal mahallesi ve Turplu Mahallesi’nde yapılan arama çalışmaları ve soruşturma ise hala devam etmektedir.