Üsküdar’da Otobüs Kazası: Yaralılar Var

İstanbul'da İETT otobüsüne şehirlerarası yolcu otobüsü çarptı! 3 kişi yaralandı

Kaza, Üsküdar Harem Sahil Yolu’nda Meydana Geldi

İstanbul Üsküdar Harem Sahil Yolu’nda bugün sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen kaza sonucunda İETT otobüsü ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. İddialara göre, 34 TP 9955 plakalı İETT otobüsü yolcu almak için durağa yanaşırken, 44 PD 600 plakalı Malatya’dan gelen şehirlerarası yolcu otobüsü duramayarak İETT otobüsüne çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yolcu otobüsünde bulunan 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastaneye götürdü. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Olay sonucunda yolcu otobüsü ve İETT otobüsünün camları kırıldı ve sahil yolu Üsküdar istikameti trafiğe kapatıldı. Çekici yardımıyla yolcu otobüsü yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü ve polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Şehirlerarası otobüs yolcusu Ercan Alp, yaşananları şu şekilde anlattı: “Biz uyuyorduk, vurduktan sonra ayıldık. Şoförün mü? İETT otobüsünün hatası mı bilmiyorum. Bir anda İETT otobüsü fren yaptı. Bizim otobüs 60-70 km hızla gidiyordu. Uyuyorduk. Çocuklara bir şey olmadı. 3-4 yaralı var. Malatya’dan gelip Harem’e oradan da Esenler Otogarı’na gidecektik” dedi.