Velibaba Mahallesi’ndeki Taş Olayı Polis Müdahale Etti

Pendik'te taşla araçlara saldırdı... 'Eskiden çöp konteynerlerini deviriyordu! Şimdi araçlara vurmaya başladı'

Velibaba Mahallesi’nde Taşlarla Araçlara Zarar Veren Kadın Polis Tarafından Gözaltına Alındı

Dün akşam saatlerinde Pendik Velibaba Mahallesi’nde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kadın, yolda yürürken alıntıladığı taşlarla park halindeki araçların camlarını kırmaya başladı. Kadın, otomobillerin aynalarını ve sileceklerini de zarar verdi. Olayı fark eden bir araç sahibi, kadını durdurmaya çalıştı ancak aralarında bir tartışma yaşandı. Kısa bir süre sonra mahalle sakinleri de olay yerine gelerek polise haber verdi.

Maddi hasar meydana gelen araç sahipleri polise başvurarak şikayette bulundu. Kadının, ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Olay anları ise cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Hafif ticari araç sahibi Eray Tümen, “Dün akşam saatlerinde bir bayan taşlarla araçlarımıza zarar vermeye başladı. Yaklaşık 11-12 araca zarar verdi ve toplamda 15 bin liraya yakın bir maddi hasar oluştu.” şeklinde konuştu.

Mahalle sakini Volkan Altaş, “Bu hanımefendi sürekli olarak mahalle sakinlerine zarar veriyor. Gece gündüz fark etmeksizin taşlar ve dubalar fırlatıyor, araçlara zarar veriyor. Yetkililerden ailesine ulaşarak, gerekli yardımın yapılmasını istiyoruz.” dedi. Olaya tanık olan bir esnaf ise, “Bir ay önce müşterimizin aynasını kırmıştı. Dün akşam da 6-7 aracın aynalarını ve camlarını parçaladı. Polis geldi, durumu tespit etti ve araç sahipleri şikayetçi oldu.” şeklinde açıklamada bulundu.