Velivizyon’dan ‘Ailem’ Dizisi: Milli Eğitim Bakanı İlk Açıklama

MEB’den ailelere özel ‘velivizyon’




‘Ailem’ Adlı Dizi Tanıtıldı

‘Ailem’ Adlı Diziden Tanıtım

Velivizyon platformu için hazırlanan ‘Ailem’ adlı dizi, 12 ana başlık altında toplam 27 bölümden oluşuyor. Ankara’da MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Velivizyon’ tanıtım programında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Madem 86 milyonluk bir aileyiz, öğretmenlerimiz de çocuklarımızın ailesi. Öğretmenler, ebeveynler ve çocuklarla hep birlikte kocaman bir aile olduğumuz mantığından hareketle dizinin adını ‘Ailem’ olarak belirledik. Bu projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

‘Ailem’ dizisinde rol alan usta tiyatrocu Zihni Göktay da tanıtım toplantısında konuşma yaptı. 78 yaşındaki sanatçı Göktay, torununun okul kayıt işlemlerinde Bakan Tekin’in kendisine yardımcı olduğunu belirtti.

‘Ailem’ dizisinde Nevra Serezli, Zihni Göktay, Volkan Severcan, Didem İnselel, Ziya Kürküt, Şebnem Özinal, Zuhal Yalçın, Mina Ünsür, Ömer Vatanartıran, Adin Külçe, Ekin Pasvanoğlu, Ada Nizamoğlu, Asya Ağaca, Doruk Günaydın, Cansın Özyosun, Gülen Karaman, Selen Severcan, Sefa Zengin, Gülçin Gülrek, Yağmur Çokgenç gibi ünlü oyuncular yer almaktadır.