Yalova Tersanesi: Arkadaşlar Kayboldu, Muhabir Saldırıda!

Yalova'da DHA muhabirine saldıranlardan 2'si gözaltına alındı

Yalova Tersanesinde Çalışan İki Arkadaş Kayboldu, Muhabir Darp Edildi!

Yalova’nın Armutlu ilçesinde bulunan tersanede çalışan ve geçen pazar günü denize açılan Yücel Coşkun (28) ve Hüseyin Piner (32) adlı iki arkadaş, kano kiralayarak Bozburun mevkisine ilerlediler. Ancak Tavşantepe bölgesinde kaybolan arkadaşlarının haberini yapmaya giden DHA Yalova muhabiri Zehra Baykal, saldırganlar tarafından darp edildi.

Kaybolan kişilerin yakınları olduğu iddia edilen yaklaşık 15 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğrayan Baykal, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “Durumu anlamaya çalışırken bir kişi boğazımı sıktı, bir kişi saçımı çekti ve kulağımı küpemle çekti ve kulağım yarıldı.”

Zehra Baykal, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne sığınarak hastaneye kaldırıldı ve kulağına 7 dikiş atıldı. Polis, saldırganların kimliğini belirledi ve gözaltına aldığı şüphelilerden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Diğer yandan, kayıp olan Hüseyin Piner’in cansız bedeni, dün Bursa’nın Mudanya ilçesi Eşkel sahilinde bulundu. Arkadaşı Yücel Coşkun hala kayıp durumda.