Adalet Arayışı Sürüyor: Toffy’nin Dramı

Kangal köpeği sokakta gezdirilen cins köpeği parçalayıp öldürdü; sahibi kalp krizi geçirdi

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde Köpek Saldırısında Hayatını Kaybeden Toffy İçin Adalet Aranıyor

15 Eylül Pazar günü saat 18.00 sularında Küçükbakkalköy Mahallesi Nergis Sokak’taki bir sitede trajik bir olay meydana geldi. Sitede oturan Leyla Kezer, sevgili köpeği Toffy’i gezdirmek için site dışına çıktı. Ancak köpeklerin farklı davranışları karşılaştırdığı bu anda, bir yemek şirketine ait kangal cinsi köpek saldırdı. Kangal köpeği, Toffy’i art arda defalarca ısırdı ve maalesef Toffy olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay anında sesleri duyan çevredekiler köpekleri ayırmak için yardıma koştu. Kangal köpeğin sahibi, köpeği uzaklaştırmak için müdahale etti ancak maalesef Toffy’nin hayatını kurtaramadı. Leyla Kezer ise sağlık sorunları yaşayarak hastaneye kaldırıldı ve kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yoğun tedavi sürecinin ardından sağlık durumu stabil hale geldi ve taburcu edildi.

Olay sonrası Toffy’nin gömüldüğü Beykoz’daki hayvan mezarlığında bir anma töreni düzenlendi. Leyla Kezer’in eşi avukat Çetin Kezer, Kangal köpeğin sahibine karşı hukuki süreç başlattı ve adalet arayışını sürdürüyor.

Kezer ailesinin oğlu Görkem Kezer, olay sırasında yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Toffy adında Poddle cinsi bir köpeğimiz vardı ve biz onu genelde sitede gezdiriyorduk. Bir kişi rahatsız oldu diye biz parkta gezmeye başladık. Pazar günü annem Toffy’i gezdirirken karşılaştığımız kangal köpeği saldırdı. Annemin fenalaşmasına neden olan bu ihmalin sorumlularının adaletle cezalandırılmasını istiyoruz.”

Sitenin güvenlik görevlisi Haşim Altıyaprak da yaşananları şöyle anlattı: “Olay sırasında müdahale etmek için uzun bir sopa kullandım ancak köpek müdahaleyi ciddiye almadı. Veterinerin raporuyla Toffy’nin hayatını kaybettiğini öğrendik. Sorumluların hesap vermesi için gerekli adımlar atılmalıdır.”

Olayın tarafları arasındaki hukuki süreç devam ederken, Toffy’nin anısına adalet arayışı ise devam ediyor. Yaşanan trajik olay, köpek sahiplerini dikkatli olmaya ve sorumluluklarını yerine getirmeye teşvik etmekte.