Adana’da Dernek Bıçaklama Olayı

'Bu kadın değil, kapıyı açmayın' dediler... Bıçakla dehşet saçtı, sözleri şaşkına çevirdi

Olay Adana’da meydana geldi

17 Nisan saat 11.30 sıralarında Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi’nde bulunan Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi’nde şiddet olayı yaşandı. Derneğe girmeye çalışan Betül Altınyüzük, içeri alınmayınca dernekte bulunan Sevda S. ve Hatice K. ile tartıştı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda Altınyüzük, Sevda S.’yi kasığından, Hatice K.’yi ise kalçasından bıçakladı. Altınyüzük kısa sürede Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Yaralılar ise ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Betül Altınyüzük, daha önce de benzer olaylara karışmış

Öncesinde aynı binaya gelip dernekteki kişilerle tartışma yaşadığı iddia edilen Betül Altınyüzük’ün, ‘mala zarar verme’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından 6 kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Altınyüzük, polis merkezindeki ifadesinde, “Derneğe girmek istedim. Beni kapıda görünce, ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söz beni çok sinirlendirdi ve kendimi kaybettim. Tepki gösterdiğimde dışarı çıktılar, kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdum. Birini yaralayıp yaralamadığımı hatırlamıyorum” dedi.

Altınyüzük adliyeye sevk edildi

Sorgusu tamamlanan Betül Altınyüzük, sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirilirken gazetecilere, “Bana baş kaldıranın başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım” şeklinde açıklamalarda bulundu. Adliyeye sevk edilen Altınyüzük, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yaralılar Sevda S. ile Hatice K. ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.