Aile İçi Anlaşmazlık Kanla Bitti

Şantaj cinayeti

İki kişi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 7 Mayıs gecesi çıkan olayda, İ.A.’nın babası Mehmet Akkel (54) av tüfeğiyle Demirci’ye ateş etti. Demirci ağır yaralanırken, Akkel olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Demirci maalesef kurtarılamadı. Akkel ise cinayette kullandığı silahla polise teslim oldu.

Olayın ardındaki sebep ise genç kızın ilişkiyi bitirmek istemesiyle başladı. Demirci’nin, ayrılığı kabullenmediği ve “Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim” şeklinde şantaj yaptığı ortaya çıktı. İ.A.’nın ailesine durumu anlatması üzerine annesi M.A. ve babası Mehmet Akkel, Demirci’ye kızlarını rahat bırakması için konuştu. Ancak Demirci, teklifi reddederek şantajını sürdürdü.

Mehmet Akkel ifadesinde, “Bizi küfrederek evinden kovdu. Eve geldiğimde sinirim çok bozulmuştu. Kafamı dağıtmak için maç izlemek istedim. O sırada sokaktan geçerken, evimin önünde durup bize küfretti. Bu durumu daha fazla kaldıramadım. Keşke böyle bir şey olmasaydı” dedi. Adliyeye götürülen Akkel tutuklandı.