“AK Parti, DEVA Partisi’nden İstifa Edenler İçin Katılım Töreni Düzenledi: 800 Kişi AK Parti’ye Geçti”

Erzurum'da DEVA Partisi'nden toplu istifa! 800 kişi AK Parti'ye katıldı

AK Parti Erzurum İl Binası, DEVA Partisi’nden istifa edenler için bir katılım törenine ev sahipliği yaptı. Törene AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz ve İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da katıldı. Horasan ve Karayazı’dan DEVA Partisi’nden istifa eden 800 kişiye AK Parti rozetleri takıldı.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, törende yaptığı konuşmada, “Şükürler olsun, bu seçimde de büyük bir ilgi var. Bu ilgi nedeniyle sizlere ve çok değerli aday adaylarına teşekkür etmek istiyorum. Horasan ve Karayazı gibi yerlerden diğer partilerden geçişler olması da bizi çok mutlu etti. Ayrıca Şimşek ailesinden bir aday adayı başvurusu da var. Kendisine de hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz ise “Bu, bizim siyasi geleneklerimizden biri, büyük bir nehir gibi akar. Osmanlı döneminden bugüne değin varlığını sürdürmüştür. Bazı zamanlarda bu nehirde büyük hareketlilikler ve değişimler olabilir, ancak sonunda kendi yatağına geri döner. Arada sırada bu tür durumlar yaşanabilir, ancak tarih dediğini yapar. Nehir er ya da geç yatağına doğru ilerler. Herkes umarım Türkiye’nin geleceği, halkımızın birlik ve beraberliği için ayrım yapmayan ve bölücülük yapmayan politikanın yolunda birleşir” şeklinde sözlerini paylaştı.

Törenin ardından Medeni Şimşek, Horasan ilçesinden belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Şimşek, başvuru dilekçesini İl Başkanı Küçükoğlu’na verirken, “Tüm Şimşek ailesi olarak burada olmaktan onur duyuyoruz. 2014-2019 yılları arasında belediye meclis üyeliği, 2019 yılında da belediye başkan aday adayı olarak partiye hizmet ettim. Gelecekte de bu onur ve şerefle hizmet etmeye devam edeceğime inanıyorum. Bu çatı altında olmaktan büyük bir onur ve şeref duyuyorum” ifadelerini kullandı.