AK Parti Genel Başkan Vekilleri, Türkiye’nin Hedefleri İçin Çalışmaya Devam Ediyor

Önceki görevini yeni makamda teslim etti

Türkiye’nin siyasi güncellemeleri devam ederken, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin hedeflerini anlamış siyasetçilerle çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kendisi ve AK Parti’nin kurucularından olan ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı AK Parti Genel Başkan Vekili Hayati Yazıcı için, “Kendisi devleti tanıyan, siyaseti, Türkiye’nin hedeflerini bilen ve gerçekten demokrat, reformcu, yerli ve milli, şuurlu bir siyaset çizgisini takip eden çok kıymetli bir arkadaşımız” diyerek övgü dolu sözler sarf etti.

Türkiye’nin tarihi açıdan önemli bir dönemden geçtiğini belirten Kurtulmuş, “Bu, sadece Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlangıç ​​yaptığımız bir dönem değil, aynı zamanda Türkiye’nin önüne 100 yıllık yeni hedefler koyduğu bir dönemin başlangıcıdır. TBMM, Türkiye siyaseti olarak böyle tarihi bir eşiğin başlangıcındayız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Hayati Yazıcı da partilerinin kuruluşundan beri reformist bir parti olduklarını belirterek, Türkiye’nin dünyanın en güçlü ve etkili 10 devleti arasına girmesi için çalışacaklarını söyledi. Bu sözleriyle Türkiye’nin siyasi ve ekonomik alanlarda ilerlemeyi hedeflediğini vurguladı.