AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım İzmir’de Hizmet Projelerini Açıkladı

Binali Yıldırım: Yeni yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacaktır

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir’deki programları kapsamında Kınık Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Sadık Doğruer’i makamında ziyaret eden Yıldırım, ilçede tamamlanan öğretmenevi ve halk eğitim merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Yıldırım, “Öğretmenevi sadece bir yapı değil, Kınık’ın en büyük ve en gösterişli binası. Biz de Kınık’a en iyisini yapmak için buradayız. Halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur” dedi.

Yıldırım, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile birlikte ilçede önemli projelere imza attıklarını belirtti. Yolların yapıldığını, doğal gazın geldiğini, gençlik merkezleri, TOKİ projeleri ve devlet hastanesinin açıldığını söyleyen Yıldırım, “Memleketin her köşesi eserlerimizle dolu. Bunun sayesinde Türkiye’nin dört bir yanında hizmetlerimiz var” diye konuştu.

Yıldırım, Türkiye’nin yüzyılına girdiğimizi ve Cumhuriyet’in 100. yılını kutlayacağımızı söyledi. Aynı zamanda Türk dünyasının da yüzyılı olduğunu belirten Yıldırım, bayrağımızın gururla dalgalanacağı ve ihtişamlı günlerin geri geleceği bir döneme girdiğimizi ifade etti. Yıldırım, “2024 Mart’ta ilk sınavı vereceğiz” şeklinde konuştu.

Yemekte sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Yıldırım, programın ardından ilçeden ayrıldı.