AK Parti Sözcüsü: “Seçimlerde Vatandaşımıza Tezlerimizi Arz Ediyoruz”

Ömer Çelik'ten CHP'ye: Örtülü ilişkiler içindeler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada partisinin seçimi sevdiğini ve herkesin koşturduğunu belirtti. Çelik, “Arkadaşlarımızın hepsi sahada. Teşkilatlarımız deneyimli. Biz seçimi seviyoruz, sandığı seven bir partiyiz. Herkes koşturuyor. Vatandaşımıza gidip tezlerimizi arz ediyoruz. Son söz milletimizin” dedi.

Çelik, Adana’da merkezi hükümetin büyük ilgi gösterdiğini ancak yerel yönetimde eksiklik olduğunu belirtti. Özel’in Türkiye İttifakı açıklamalarını eleştiren Çelik, CHP’nin geçmişindeki siyaset geleneğinden uzaklaştığını ve mahcupça bir ittifak oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Öte yandan İstanbul ve Ankara’da seçimlerin heyecanla beklenirken, Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde hükümet sistemine geçmesiyle birlikte parlamenter sisteme alışamadığını ve memleketi geriden takip ettiğini belirtti.

Çelik ayrıca, AK Parti’nin seçim çalışmalarına devam edeceğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşların hizmetine devam edeceğine inandığını vurguladı. Öte yandan, Belçika’daki olayları yakından takip ettiklerini ve gereken cevabın hukuk içinde verileceğini belirtti. Rusya’daki saldırıya da baş sağlığı dileyen Çelik, terörle mücadelede Rus halkını anladıklarını ifade etti.