Aksaray’da Bir Hemşirenin Ölümü: Doktor Sevgilinin Eviyle İlgili Şüpheler Artıyor

Saliha hemşire de balkondan ‘düştü’! O rezidansta ne oldu

Aksaray’da bir özel hastanede çalışan hemşire Saliha Tuncel (25), doktor sevgilisi Halil İbrahim A.’nın (43) evinde meydana gelen bir olay sonucunda hayatını kaybetti. Dün gece saat 01.00 sıralarında, Ereğli Kapı Mahallesi’ndeki rezidansın 7. katından düşen Tuncel, 3. kattaki terasta bulundu. Binanın sakinleri tarafından fark edilen olayın ardından, sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Saliha Tuncel, ne yazık ki yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tuncel’in cansız bedeni otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olayın ardından doktor sevgilisi Halil İbrahim A., şüpheli olarak gözaltına alındı. Ancak ifadesinde, “O sırada ben içerdeydim, düştüğünü görmedim” şeklinde konuştu. Bu nedenle, şüpheli gözaltından serbest bırakıldı. Polis ekipleri, rezidans sakinlerinin ifadelerini aldı ve evde inceleme yaptı. Yapılan incelemede, kavgaya yönelik izlere rastlanmadı ve eşyaların düzenli olduğu belirlendi. Ancak, Tuncel’in düştüğü kattaki demir korkulukların bir parçasının kırıldığı tespit edildi.

Saliha Tuncel’in cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Niğde’nin memleketi olan aile, kızlarının cenazesini toprağa vermek üzere Niğde’ye götürdü. Tuncel’in babası Salim Tuncel, “Kendini atacak yapıda bir çocuk da değildi. 7. kattan hangi cesaretle, kim atlar?” diyerek kızının düşme olayının şüpheli bir şekilde gerçekleşmiş olmasından endişe duyduklarını belirtti.