Altın Dolu Çanta Şaşkınlık Yarattı

Şaşkına çeviren olay! 1 milyon 200 bin TL'lik altını lokantada unuttular

Malatya’ya seyahat etmek üzere yola çıkan 4 kişilik bir aile, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki bir lokantada mola verdi. Lokantada çorba içen aile, seyahate devam etmeye hazırlanırken yanlarında getirdikleri çocuk çantasını lokantada unuttu. Lokantada garson olarak görev yapan üniversite öğrencisi Yusuf Eren (21) masanın kenarında unutulan çantayı fark etti.

Eren ve mesai arkadaşları, açtıkları çantadan çok sayıda altın çıktığını görünce şaşkına döndüler. Eren’in durumu iş yeri sahibine bildirmesinin ardından polise ihbarda bulunuldu. 2 saat sonra Ankara’ya varan aile, çantalardan birini kaybettiklerini fark edince hemen polise haber verdiler. Bolu’ya geri dönen aile, unuttukları 1 milyon 200 bin TL değerindeki altın dolu çantayı, lokantaya gelerek polis eşliğinde teslim aldı.

Altınları gördüğünde şaşıran Yusuf Eren, “Sabah saatleri civarında 4 kişilik aile buraya geldi ve çorbalarını içtiler. Uzun bir yolculuktan sonra dinlenmek için uğradılar. Yemeklerini bitirip gittiklerinde çantalarını unuttular. Bir süre bekledik fakat geri gelmeyince çantayı açtık ve içinde oyuncaklarla birlikte siyah bir poşet bulduk. Özel eşyaları olabilir düşüncesiyle poşeti açtığımızda ise altınlar çıktı. Bu altınlar 1 milyon 200 bin TL değerindeydi. Hem biz, hem aile oldukça şaşırdık. İş yeri sahibini aradık ve durumu polise bildirdik. Aile ise Ankara’ya yaklaşırken kaybettiklerini fark edip polisi aramışlar. Her iki taraf da polise bildirdiği için herhangi bir zarar olmadı. Aile bizlere teşekkür etti ve öğle yemeğini bizim lokantada yedikten sonra yolculuklarına devam ettiler” şeklinde konuştu.