Anadolu Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu: İşte Ödül Alan İsimler!

Hürriyet’e iki ödül

Anadolu Medya Ödülleri için bu yıl seçilen kişi ve kuruluşlar açıklandı. Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen bu ödüller, yerel ve ulusal medyada değerli katkıları olan isimlere veriliyor. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve gazeteciler Yavuz Donat, Mehmet Acet, Melik Yiğitel ve Ahmet Arpat da ödül alan isimler arasında yer aldı.

Bu yılın Genel Yayın Yönetmeni ödülünü Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan kazandı. Ayrıca Yılın Gazete Eki olarak Hürriyet Ankara Eki Haber Koordinatörü Fatih Tekeci de ödül sahibi oldu. Anadolu Medya Ödülleri, yıl sonunda düzenlenecek bir törenle sahiplerine verilecek. Törene Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yaptığı açıklamada, “Bu yılki Anadolu Medya Ödülleri’nde, jürimizin titiz çalışmaları sonucunda, alanında başarılı isimlerin ödül aldığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Ödül alanları belirlemede emeği geçen jüri üyelerimize ve başvuru yapan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Diğer ödül alan gazeteciler ise şunlardır: “Yılın Televizyon Yorumcusu: Zafer Şahin – CNN TÜRK, Yılın Kültür Sanat Programı: Esra Gezginci – Esrarengiz İstanbul – NTV, Yılın Onur Ödülü: Yavuz Donat – Sabah Gazetesi, Yılın Araştırmacı Gazetecisi: Deniz Gürel – TV 100, Yılın Ankara Temsilcisi: Fevzi Çakır, Yılın Dijital Platformu: Tabii, Yılın Anadolu Vefa Ödülü: Merhum Mehmet Barlas.”