Ankara’da Bir Kadının Eski Erkek Arkadaşı Tarafından Öldürülmesi

Eski sevgili vahşeti

Çankaya ilçesindeki bir sitede yaşayan Ayşegül Çınar’ın (44) evine, bir süre önce ilişkisini sonlandırdığı eski erkek arkadaşı olan M.A. tarafından ziyaret gerçekleştirildi. İddialara göre, M.A., barışmak istediğini belirtti ancak Ayşegül Çınar’ın olumsuz yanıtıyla karşılaştı. Bu durum, taraflar arasında bir tartışmaya dönüştü. Bunun üzerine M.A., beraberinde getirdiği bir tabanca ile Ayşegül Çınar’a ateş etti.

Olayın meydana gelmesiyle, Ayşegül Çınar, vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içerisinde yere düştü. Şüpheli ise olay yerinden kaçarak kaçtı. Silah seslerinin duyulması üzerine, çevrede bulunanlar tarafından polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Ayşegül Çınar’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenazesi, ailesine teslim edilerek toprağa verilmek üzere Konya’ya gönderildi.

Ayşegül Çınar’ı öldürdükten sonra kaçan M.A., Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda Sincan’da saklandığı gecekonduda yakalandı. M.A. gözaltına alınırken, olayda kullandığı silah da kaçarken attığı çevreyolunun kenarında bulundu.