Ankara’da Kadın Bıçaklandı: Eski Eş İddiaları

Sinem’in dramı... 3 gün cezaevinde kalacak

Ankara’da Bir Kadın, Eski Eşi Tarafından Bıçaklandı

ANKARA’da bir güzellik merkezinde çalışan 33 yaşındaki Sinem T., yaklaşık 2 yıl önce 2 çocuğunun babası 41 yaşındaki Sinan Özçelik ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Özçelik, geçen yıl 24 Ekim’de kızlarıyla görüştükten sonra eski eşi Sinem T.’yi, çocuklarına iyi bakmadığı ve başka erkeklerle görüştüğünü iddia ederek 7 bıçak darbesiyle ağır yaraladı.

Sinem T., 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra tedaviyle sağlığına kavuştu. Tutuklanan Sinan Özçelik, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘hakaret’, ‘tehdit’ suçlarından yargılandığı Ankara 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki 3’üncü duruşmada olaydan 9 ay sonra tahliye edildi, ancak itiraz üzerine yeniden tutuklandı.

Sinem T.’ye, eski eşinin şikayeti üzerine 11 ve 13 yaşındaki kızlarını göstermediği gerekçesiyle Ankara 30’uncu Aile Mahkemesi tarafından 3 günlük hapis cezası verildi. Sinem T., çocuklarını babasının yanına bırakıp cezasını çekmek üzere polise teslim oldu.

“Çocuklarımın gözü önünde bıçaklandığım, zulüm gördüğüm ve hapse girdiğim için üzgünüm. 3 günlük hapis cezası gerçekten haksız yere verildi. Ben bir suç işlemedim, kimseye kötülük yapmadım. Sicilim temiz. Çocuklarım için üzgünüm, onlar mağdur olacak. Karar buysa mecburen adalete uymak zorundayım” diyen Sinem T., çocuklarıyla vedalaşıp cezaevine girdi.

Tutuklu sanık Sinan Özçelik’in Ankara 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam ediliyor. 13 Eylül’deki 4’üncü duruşmada sanığın tahliye talebi reddedildi.