Ankara’da Şiddet Olayı: Sinem T. Hayata Tutundu

Sinem’e şok hapis cezası... 3 gün cezaevinde kalacak




Ankara’da Şiddet Olayı

Ankara’da Yaşanan Şiddet Olayı

Ankara’da, güzellik merkezinde çalışan Sinem T. (33), 2 yıl önce 2 çocuğunun babası Sinan Özçelik (41) ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik sonucu boşandı.

Özçelik, geçen yıl 24 Ekim’de kızlarıyla görüşmek için eski eşi Sinem T. ile buluştu. Tartışma sırasında çocuklarına iyi bakmadığını ve başka erkeklerle görüştüğünü iddia etti ve Sinem T.’yi çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçakladı.

10 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sinem T., sağlığına kavuşmayı başardı. Sinan Özçelik tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Sinem T. hakkında şikayetçi olan Sinan Özçelik’in, eski eşi hakkında çocuklarını kendisine göstermediği iddiasıyla mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Ankara 30. Aile Mahkemesi, Sinem T. hakkında 3 günlük disiplin hapsi kararı verdi. Sinem T., bu karara karşı çıkarak, “Özçelik’ten izin alarak çocuklarımı Kocaeli Gebze’ye ailemin yanına tatile götürdüm, bu süreçte şikayet edildim. Adaletli bir karar olmadığına inanıyorum” dedi.

Sinem T. ayrıca, karara itiraz etmesine rağmen itirazın reddedildiğini ve cezaevine gireceğini belirtti. “Çocuklarım tek başlarına kalacak. Okullar açılıyor, ne olacak onların hali? Çaresizim, adil bir karar beklerken reddedildik” dedi.