Antalya Sahillerinde Bulunan Cesetler Olayları Araştırmaya Devam Ediliyor

Antalya sahillerinde 4 günde 5 ceset

Antalya’da son günlerde sahillerde bulunan cesetlerle ilgili üzücü haberler devam ediyor. Manavgat ilçesinin Çenger Mahallesi sahilinde, vatandaşlar tarafından saat 13.00 sıralarında görülen bir ceset, jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Cinsiyeti belirlenemeyen ve üzerinde kimlik bulunmayan ceset hakkında detaylı incelemeler devam ediyor. Aynı gün içerisinde Denizkent Mahallesi sahilinde de benzer bir olay yaşandı ve yine kimliği tespit edilemeyen bir ceset bulundu.

Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi sahilinde ise bir kadın cesedinin gözlemlenmesi üzerine vatandaşlar hızla yetkililere haber verdi. Polis ekipleri, kadın cesedini de Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürdü. Bu cesedin, 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’a ait olabileceği ihtimali üzerine ailesinin DNA örneği alınmaya karar verildi.

Hafta içinde de Antalya’da çarşamba günü iki ayrı olayda iki ceset daha bulunmuştu. Manavgat’ın Çenger Mahallesi sahilinde başı ve kolunu kaybetmiş ve cinsiyeti belirlenemeyen bir ceset bulunmasının ardından Alanya’nın Konaklı sahilinde ise belinden yukarısı eksik bir çocuk cesedi bulundu.

Sonuç olarak, Antalya’nın Serik, Manavgat ve Alanya sahillerinde son 4 günde 73 kilometrelik bir mesafede toplam 5 ceset bulundu. yetkililer, olayları araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.