Antalya’da Çiçekçilik Olayı

Komaya sokan yumruk

Antalya’da Çiçekçilik Üzerine Yaşanan Olay!

Antalya’da spor hocalığı ve barlarda korumalık yapan 31 yaşındaki Kıvanç Şensöz, yabancı uyruklu eşi ile birlikte sosyal medya üzerinden çiçek satışı yapıyor. Aynı bölgede yıllardır çiçekçilikle uğraşan 29 yaşındaki Eşref Yunus Yıldırıcı, kız kardeşi 25 yaşındaki Firdevs Yıldırıcı ve babaları 60 yaşındaki Muhammet Yıldırıcı da sosyal medyada çiçek ve buket fotoğrafları paylaşarak satışa sunuyor.

Firdevs Yıldırıcı, bir çiçek fotoğrafını kendi sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra, fotoğrafı fark eden Kıvanç Şensöz’ün tepkisine maruz kaldı. Şensöz, fotoğrafın paylaşılmasına tepki göstererek, “Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız” dedi. Tepki üzerine Firdevs Yıldırıcı, hatasını kabul ederek özür diledi.

Şensöz, iddia ettiği hata nedeniyle Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze görüşmek istedi ve çiçek deposuna gitti. Ancak görüşme sırasında Şensöz, Yıldırıcı’ya saldırarak yumruk attı ve defalarca tekmeledi. Olay sonrasında Yıldırıcı’nın dayısı tarafından kurtarılması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği ve durumunun kritik olduğu belirtildi. Şensöz ise tutuklandı.

Firdevs Yıldırıcı, “Abimin bunu hak etmediğini düşünüyorum. Can güvenliğimiz yok. Ben açıkçası o adamın hapisten çıkmasını istemiyorum” şeklinde konuştu. Hastanede ağabeyinin yanından ayrılmayan Yıldırıcı, eski komşularının yaşanan olayın ardından saldırıya geçtiğini belirtti.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırıcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz de onlar da sosyal medya ve internet üzerinden çiçek satışı yapıyoruz.”

”Bunların sosyal medya profili herkese açık. Herkese açık profilinde eşinin tişörtlü bir fotoğrafını kendi paylaşmış. Fakat ‘Benim eşimin uygunsuz yerlerini paylaştınız’ diyerek böyle bir olay yaşandı. ‘Bu fotoğrafları, karımı nasıl paylaşırsın? Nasıl kırparsın? Senin boynunu koparacağım’ diyerek küfürler saydırıyor.”