Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Kendisine Küfür Eden Eski Polis Memurunu Darbetti

İlçe Emniyet müdürü Özburun eski polis memurunu darbetti! İstanbul Emniyeti'nden açıklama geldi

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun ile eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk arasında dün 10.40 sıralarında Ambarlı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan bir restoranda yaşanan olay, büyük bir gerginliğe neden oldu. İddiaya göre, Özburun, kendisine küfür eden Öztürk’e fiziksel saldırıda bulundu. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve Öztürk darp raporu aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Olay hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır. Detaylı soruşturma sonucunda kamuoyu bilgilendirilecektir” ifadelerini kullandı.

Abidin Beytullah Öztürk ise olayı anlatırken, “Sabah dükkanımızı açarken, Birdenbire, hiçbir sebep yokken bize yumruk atmaya başladı. Sakin bir şekilde nedenini sorduğumda bana bağırıp çağırarak tehdit etmeye başladı. Dükkanımıza girip bizi rencide etti. Ustamız da aynı şekilde müdahale gördü. Benim karnıma sert bir yumruk vurarak beni yere düşürdü ve ambulansla hastaneye kaldırıldım” şeklinde ifade etti.

Öztürk’ün daha önce İstanbul’a tayin istemesiyle başlayan gerginlik, çocuğunun sağlık sorunları ve ek görev talepleriyle devam etmişti. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Öztürk’ün araç alım-satımı yapması sebebiyle rapor tutmuştu. Sonunda Öztürk, göreve gitmeyi reddettiği için ihraç edildi. Öztürk ise Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun hakkında defalarca ihbarda bulunup, küfür ettiği ve intihar edeceğini söylediği iddialarında bulundu.