Baba, Oğlunu Bıçaklayarak Kaçtı

İzmir'de dehşet! Eve köpek getiren oğlunu öldürdü... Tutuklandı

Olay, dün öğlen Aktepe Mahallesi 132. Sokak’ta gerçekleşti. M.D. adlı baba ile evine köpek getiren oğlu Ahmet D. arasında yaşanan tartışma büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu baba, ekmek bıçağıyla oğlunu bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Sağlık ve polis ekipleri, olayın yaşandığı yere yönlendirildi. Ahmet D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ahmet D.’nin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma kapsamında, kaçan baba M.D.’yi yakalamak için çalışmalar başlatıldı. M.D.’nin kahvehaneye gittiği tespit edildi ve polis ekipleri harekete geçti. Kaçan baba, kahvehanenin tuvaletine girerek kendini içeri kilitleyip polis ekiplerine direnç gösterdi. Polis, kapıyı kırarak baba M.D.’yi gözaltına aldı.

Baba M.D., oğlunu öldürdükten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ahmet D.’nin cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek defnedildi.

Soruşturma devam etmekte.