Bağcılar’da Acı Olay: İçinde Bulunduğu Tartışma Sonucunda İki Kişiyi Vuran İslam Keleş Tutuklandı

Dedikodu katliamı

İstanbul Bağcılar ilçesinde yaşayan İslam Keleş (40), uzun süredir eşi Yeliz Keleş (32) ve üç çocuğuyla birlikte mutlu bir hayat sürdürüyordu. Tesisat işleriyle uğraşan Keleş, dün gece duyduğu dedikodular üzerine eve döndü. Eşiyle gerçekleştirdiği hararetli tartışmanın ardından cep telefonuyla konuşmak için dışarı çıktı. Kısa bir süre sonra, sokaktan silah sesleri yükselmeye başladı. Keleş’in üvey amcası İsa Ergün’ü silahla vurduğu ortaya çıktı.

CİNAYETİ GÖREN ŞAHİT ÇOCUKLAR
İslam Keleş amcasını vurduktan sonra eve geri döndü. Çocuklarının gözleri önünde, ardı ardına ateş ederek eşi Yeliz Keleş’i vurdu ve olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yapılan incelemeler sonucunda, İsa Ergün’ün baş ve göğsüne isabet eden kurşunlarla hayatını kaybettiği tespit edildi. Yeliz Keleş’in ise vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlar nedeniyle öldüğü anlaşıldı.

İsa Ergün ve Yeliz Keleş’in cesetleri, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polise ifade veren çocukları H.K., “Babam evimize gelip annemle tartıştıktan sonra dışarı çıktı. Silah sesleri duyduk. Silah seslerinden sonra evimize döndü ve anneme ardı ardına ateş açtı” şeklinde konuştu. İslam Keleş ise düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet ifadesinde, eşi ve üvey amcasının bir ilişki yaşadığını öğrendikten sonra olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

İslam Keleş, emniyetteki sorgusunun ardından tutuklanarak adliyeye sevk edildi.