Bağcılar’da Matbaa İş Yerinde Meydana Gelen Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybederken, İtfaiye Erinin Yaralandığı Bildirildi

Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti

Bağcılar’da bulunan Matbaacılar Sitesi’ndeki bir iş yerinde meydana gelen yangın, saat 16.00 sıralarında ortaya çıktı. Yangın, iş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılık için kullanılan kimyasalların alev almasıyla hızla yayıldı. Hemen önlem almak için çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

İtfaiye erlerinin yangının bitişikteki diğer iş yerlerine sıçramasını engellemek için büyük çaba gösterdiği belirtildi. Ancak bu süreçte yaşanan ufak patlamalar sonucunda bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Hemen ambulansla hastaneye götürülen yaralı itfaiye erinin hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Bağcılar’daki iş yerinde meydana gelen yangında bir kişinin hayatını kaybettiği ve bir itfaiye erinin yaralandığı bildirildi. Valilik açıklamasında, “Bağcılar İlçesi Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi’ndeki bir iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmiş, bir itfaiye eri ise yaralanmıştır. Yaralı itfaiye eri hastaneye kaldırılmış olup durumu stabildir. Yangın kontrol altına alındı ancak soğutma çalışmaları devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.