Bağcılar’da Terör Saldırısında Yaşamını Yitiren Dilfiraz Karataş İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Dilfiraz Hanım’ın umutlarını da öldürdüler

Bağcılar’da ikamet eden 50 yaşındaki Dilfiraz Karataş, iki çocuk annesiydi. Maalesef, teyzesinin kızının kanserden hayatını kaybetmesinden sadece 40 gün sonra kendi hayatı da trajik bir şekilde son buldu. Karataş, okunacak mevlit yemeği için Çağlayan’a metrobüsle gitmek üzereyken silahların ardı ardına patlamasıyla ilk saldırının hedefi oldu. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmekten kurtulamadı.

Dilfiraz Karataş, sosyal medya hesabında 2024 için sağlık ve iyi bir yaşam dileklerini paylaşmıştı. Ne yazık ki, terör kurşunu bu güzel dilekleri ve umutlarıyla birlikte yok etti. Karataş için dün Bağcılar Cemevi’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Eşi Kamer Karataş, oğlu Okan Karataş ve kızı Seda Karataş, taziyeleri kabul ettiler. Kimya öğretmeni Seda Karataş, Vali Davut Gül’ün koluna girerek destek verdiği törende “Annem yaşlanacaktı. Ben ona bakacaktım” diye gözyaşı döktü.

Cenaze törenine katılan İstanbul Valisi Davut Gül ise terör saldırısında yaralanan diğer 6 kişiden 2’sinin taburcu olduğunu ve tedavisi devam eden 2’si polis 4 kişinin durumunun iyi olduğunu belirtti. Vali Gül, polisleri tebrik ederek, “Terörle mücadele uzun bir süreçtir. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” dedi.