Bağcılar’daki Korkunç Olay

Bağcılar'da iş yerine önce tehdit sonra saldırı! Çalışanlar şaka olduğunu zannetti

Korkunç Silahlı Saldırı Bağcılar’da Gerçekleşti

Bağcılar Meydan Çarşı Caddesi’nde dün sabah yaşanan olayda, mağazaya gelen bir çocuk tarafından yapılan sıra dışı bir not bırakıldı. İş yeri sahibi Muhammet Özdemir’in yaşadığı korkunç olayın ardından polis merkezine başvurmasıyla detaylar gün yüzüne çıktı.

Mağazaya gelen çocuk, çalışanlara “Abimizin selamı var. Sizden haber bekliyor, cevap verin” yazılı bir not bıraktı. Ancak iş yeri sahibi Özdemir, bu notu ciddiye almadı ve sonrasında korkunç bir tehdit karşısında kaldı.

Önce cep telefonuna tehdit dolu bir mesaj alan Özdemir, daha sonra mağazanın önüne gelen yüzü maskeli bir saldırganın tabancayla 4 el ateş açtığını cep telefonuyla kaydetti. Şüphelinin silahı tutukluk yapınca kaçtığı, ancak polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, çocuğun not bırakması ve saldırganın silahlı saldırısının an be an görüntülendiği ortaya çıktı.

Mağaza sahibi Muhammet Özdemir, yaşadığı korkunç olayla ilgili şunları söyledi: “Casperler adlı çetenin tehditlerinin hedefi oldum ve can güvenliğimden endişe ediyorum. Yetkililerin bu konuya müdahale etmesini ve beni yalnız bırakmamalarını istiyorum.” Özdemir, yaşanan olayın diğer esnaflar içinde bir tehdit oluşturabileceğini belirtti.